2021-08-03 08:30:50• hírek • Bede Emőke

Több mint 130 betöltésre váró állást jegyeznek Szatmár megyében

Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com
Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com

A Szatmár megye területén működő cégek által szolgáltatott adatok szerint 135 szabad állás vár betöltésre – tájékoztat legfrissebb közleményében a munkaerő-foglalkoztatási ügynökség.

Négy munkahely elfoglalásához felsőfokú végzettségre van szükség, tehát akinek képzettsége megfelelő ahhoz, hogy programozói, textilmérnöki vagy közgazdászi posztot töltsön be, bátran élhet a lehetőséggel. A soron következő munkahelyek betöltéséhez ezzel szemben elegendő a középfokú végzettség is: biztosítási ügynök, értékesítési ügynök, könyhai kisegítő, szakács, kereskedelmi dolgozó, projektmenedszer, titkárnő, részlegvezető, kamionsofőr, asztalos, eladó, kőműves, targoncakezelő stb. – ezen szakterületeken összesen hatvankét szabad állás vár betöltésre.


További ötvenkilenc munkahelyre azok is bátran jelentkezhetnek, akik csak általános iskolai végzettséggel rendelkeznek, hiszen egyebek mellett biztonsági őrt, szakácsot, varrókat, villanyóra-leolvasót, CNC-gépkezelőt, kamionsofőrt, hegesztőt és festő-mázolót is keresnek. Mindezeken túl azok előtt is nyitva áll az AJOFM ajtaja, akik általános iskolai képzésüket nem fejezték be, vagy egyáltalán nem jártak iskolába, ugyanis például épületgondnokot és alkatrész-összeszerelőket is alkalmaznának a Szatmár megyei cégek.


Az érdekeltek az ügynökség szatmári irodáján túl a nagykárolyi, avasfelsőfalui, tasnádi, erdődi és turci kirendeltségeken is érdeklődhetnek, írhatnak az ajofm.sm@anofm.gov.ro címre, illetve tárcsázhatják a 0261-770237-es telefonszámot is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: